BÉTA-BR2020 2020 évi bérszámfejtő program demo

Egyszerű, olcsó.

A 2020 évi bérszámfejtő program csak bérelhető:
- egy cég, korlátlan dolgozó 4000Ft+ÁFA/hó;
- korlátlan cég, korlátlan dolgozó 6000Ft+ÁFA /hó;

A bérleti díjat minimum 3 hónapra előre kell fizetni. A bérleti díj mindent tartalmaz: internetes távsegítség, jogszabálykövetés, szoftverkövetés. Naprakész internetes frissítés. ÁNYK feladások. szocho kedvezmények kezelése, arányos szolgálati idő, stb.

TÖRZSADATOK ÁTVÉTELE A 08-as ÁNYK NYOMTATVÁNYBÓL!
ÁNYK feladások: XX08, XX58, XXT1041, XXT1042E, XXM30, XX53
Windows-os, karakteres és PDF nyomtatás is használható.

BÉTA SZWIN Számlázó program demó

Online kassza helyett is alkalmazható. Havonta feladás készíthető a számlák adatairól a nyomtatványkitöltő programhoz (ÁNYK-PTGSZLAH)
További információ telefonon: 20/9241-760 vagy emailben: info[kukac]betasoft.hu illetve a http://www.betasoft.hu/kapcsolat oldalon.

Szocho kedvezmények 2020

A BÉTA-BR2020 Bérszámfejtő program felhasználói számára összeállítottunk egy jól áttekthető táblázatot a 2020 évben igénybe vehető szocho adó kedvezményekről. Innét letölthető:

BÉTA-SZWIN stornózás és módosítás leírása

Stornózás és módosítás 2018.05.19. után a BÉTA-SZWIN Számlázó programban.

BÉTA-PM stornózás és módosítás leírása

Stornózás és módosítás 2018.05.19. után a BÉTA-PM Profit Master Számlázó és készletkezelő programban.

Büntetnek ezért? BÉTA-SZWIN ellenőrző lista.

Ellenőrző lista a BÉTA-SZWIN felhasználóknak. Segítségével fel lehet tárni a 2016 januárjától érvényben lévő "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatással" kapcsolatos hiányosságokat.

Büntetnek ezért? BÉTA-PM ellenőrző lista.

Ellenőrző lista a BÉTA-PM felhasználóknak. Segítségével fel lehet tárni a 2016 januárjától érvényben lévő "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatással" kapcsolatos hiányosságokat.

Tévhitek a számlázásról (Az önadózó 2018 februári számában megjelent cikk kibővítve.)

Rengeteg tévhit van a köztudatban a számlázás kapcsán. Nagyon sok szabályt kell betartani, de ezen túl mi magunk is tovább bonyolítjuk a számlázásunkat. Egy nagyon jó kifejezést hallottam erre: „a számlázási szabályok túllihegése”. Valóban erről van szó. Sok nehezen érthető jogszabály van ezzel kapcsolatban. Ha valamelyik jogszabály mégis egyértelmű, jól érthető, akkor mi magunk bonyolítjuk el, magyarázzuk félre.