AEA

warning: Creating default object from empty value in /home/betaboltw3hhu/public_html/betasofthu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Büntetnek ezért? BÉTA-SZWIN ellenőrző lista.

Ellenőrző lista a BÉTA-SZWIN felhasználóknak. Segítségével fel lehet tárni a 2016 januárjától érvényben lévő "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatással" kapcsolatos hiányosságokat.

Büntetnek ezért? BÉTA-PM ellenőrző lista.

Ellenőrző lista a BÉTA-PM felhasználóknak. Segítségével fel lehet tárni a 2016 januárjától érvényben lévő "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatással" kapcsolatos hiányosságokat.

Számlázó programok online adatszolgáltatása (forrás:ado.hu)

Megjelent a számlázó programok és a NAV online összekötéséről szóló rendelet tervezete; a NAV legfeljebb 24 órás késéssel látni fogja a számla Áfa-törvény szerinti kötelező adattartalmát.
A cikk: http://ado.hu/rovatok/ado/igy-latja-a-szamlakat-a-nav
A 120 oldalas tervezet innét letölthető: http://www.kormany.hu/download/2/1a/11000/szamla.zip#!DocumentBrowse

Tags:

Közlemény a számlázó programhoz kapcsolódó GYIK II. módosításáról (forrás:nav.gov.hu)

Milyen jogi következménye lehet annak, hogy a program rendelkezik adatszolgáltatási funkcióval és az megfelelő (XSD-vel ellenőrzött) formátumban elő is állítja az XML-eket, de az adattartalom hiányos?
A cikk: http://www.nav.gov.hu/nav/ado/afa080101_hatalyos/Kozlemeny_a_szamlazo_20...

Tags:

Adóhatósági ellenőrzési adatexport teljesítése során jelentkező jellemző hibák (forrás:nav.gov.hu/tudjon_rola)

Hibás, ha az adatszolgáltatásban egy adatnévhez másik adatnév adata kapcsolódik, például a közterület neve szerepel az irányítószám adatnév alatt. Ez a hiba a 10 karakternél hosszabb közterületnevek esetében már érvényességi hibát is okoz.

http://nav.gov.hu/nav/tudjon_rola/Ellenorzesi_adatexpor20170620.html